terug naar boven
terug naar boven
Constructie
Xpress boten zijn gebouwd met de kwaliteit 0,080 -. 125 meter aluminium legering.   Het aluminium wordt gevoed door een decoiler voor te bereiden voor het snijden.
Elk onderdeel is ontworpen met behulp van een CAD-programma. Nadat het aluminium wordt gevoed via het decoiler, het is uitgesneden met een plasma toorts. Deze stand van de techniek zorgt er voor dat elk deel wordt verwezen naar de exacte specificaties.
Xpress Boten zijn niet gemonteerd door de machine, maar zijn aan elkaar gelast door sommige van de meest ervaren lassers van de industrie.
De ruggengraat van elke boot is Xpress zijn lengteas rib systeem. Elke rib ontvangt meer dan 200 individuele lasnaden, waardoor alle Xpress aluminium casco's in ongeëvenaarde sterkte en stijfheid.
Eventuele onvolkomenheden gevonden op de romp worden afgeslepen vóór het begin van het verf-proces.
Een close up van een volledig gelaste romp, die is afgeslepen en klaar om te worden geschilderd.
Elke romp ondergaat een spray op verf waarbij gebruik wordt gemaakt van hoge kwaliteit acrylathene lakverf. Hoogglans lak Dit wordt vaak verward met die welke worden gebruikt op polyester boten.
Elke boot is opgetuigd door goed opgeleide professionals. Elke accessoire is zorgvuldig geïnstalleerd, en het tapijt wordt gesneden en nauwkeurig geïnstalleerd.
Kerkstraat 40 Oostzaan        www.leimanboten.nl        Tel: 06 53505679
De meest hoogwaardige gelaste aluminium boten. Alleen bij Leiman boten